ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 01 березня 2012 року                                                                                 374-VI

 

Про оголошення конкурсу

на заміщення посади директора обласного комунального закладу «Лозівське училище культури і мистецтв»

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 2 статті 39 Закону України «Про вищу освіту», пункту 2 статті 23, пункту 3 статті 24 Кодексу законів про працю України, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 29 жовтня 2009 року 1436-V (зі змінами), обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.         Оголосити конкурс на заміщення посади директора обласного комунального закладу «Лозівське училище культури і мистецтв». Пропозиції щодо кандидатів на посаду приймати протягом 14 днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора обласного комунального закладу «Лозівське училище культури і мистецтв».

 

         2. Доручити голові обласної ради:

            2.1. Забезпечити опублікування в газеті «Слобідський край» оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора обласного комунального закладу «Лозівське училище культури і мистецтв».

 

            2.2. Внести кандидатури претендентів на посаду директора обласного комунального закладу «Лозівське училище культури і мистецтв» вищому колегіальному органу громадського самоврядування для голосування.

 

            2.3. Забезпечити, відповідно до норм  чинного законодавства України,  в межах компетенції розгляд рекомендованих вищим колегіальним органом громадського самоврядування кандидатур на посаду директора обласного комунального закладу «Лозівське училище культури і мистецтв» для внесення відповідного проекту рішення на розгляд обласної ради згідно з Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від  29 жовтня 2009 року 1436-V (зі змінами).

 

    3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин (Дулуб Л.М.), з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                                 С. Чернов