ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від  01 березня 2012 року                                                                              385-VІ

 

Про клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України

 

Відповідно до Положення про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 15 грудня 2005 року № 3216-IV "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України", обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.       Клопотати перед Верховною Радою України про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Немикіної Людмили Петрівни, депутата Харківської обласної ради VІ скликання, голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Харківського регіону та у становлення і розвиток системи міжбюджетних взаємовідносин та бюджетних процесів.

2.         Доручити голові обласної ради направити до Верховної Ради України клопотання щодо нагородження зазначеної особи Почесною грамотою Верховної Ради України.

3.         Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту та депутатської діяльності (Тітов М.І.).

  

 

Голова обласної ради                                                                                               С. Чернов