ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XIІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 26 квітня 2012 року                                                                                          № 393-VІ

 

Про затвердження Положення про іменні стипендії Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради в галузі культури і мистецтва та Положення про щорічні Гранд-премії Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради в галузі культури і мистецтва

 

З метою впорядкування процесу призначення нагород та відзнак Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради, максимального забезпечення відзначення представників різних  видів культурно-мистецької діяльності, підвищення престижу премій і стипендій як форм відзначення та заохочення діячів галузі культури й мистецтва, на підставі статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.       Установити іменні стипендії Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради в галузі культури і мистецтва.

 

2.       Установити щорічні Гранд-премії Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради в галузі культури і мистецтва.

 

3.       Утворити Комітет з призначення щорічних премій та іменних стипендій Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради в галузі культури і мистецтва (надалі - Комітет).

 

4.       Доручити голові Харківської обласної ради та голові Харківської обласної державної адміністрації затвердити персональний склад Комітету.

 

5.       Затвердити Положення про іменні стипендії Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради в галузі культури і мистецтва (додається).

6.       Затвердити Положення про щорічні Гранд-премії Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради в галузі культури і мистецтва (додається).

 

7.       Витрати на виплату іменних стипендій та щорічних Гранд-премій здійснювати за рахунок обласного бюджету.

 

8.       Харківській обласній державній адміністрації вжити заходів щодо забезпечення призначення та виплати іменних стипендій та щорічних Гранд-премій.

 

9.        Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин (Дулуб Л.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                        С. Чернов