ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XІІ сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 26 квітня 2012 року                                                                                          № 413-VІ

 

Про перейменування КОМУНАЛЬНОЇ

УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ

ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І

СПОРТУ ІНВАЛІДІВ “ІНВАСПОРТ„»

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 липня 2011 року № 766 «Деякі питання центрів з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», статей 43 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Перейменувати КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ “ІНВАСПОРТ„» у КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

2. Вважати КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» правонаступником усіх майнових та немайнових прав і обов’язків КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ “ІНВАСПОРТ„».

 

3. Доручити голові Харківської обласної ради затвердити Положення про КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ «ХАРКІВСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ «ІНВАСПОРТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

4. Директору КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ІНВАЛІДІВ “ІНВАСПОРТ„» (Овчаренко М. М.) вжити заходів, пов’язаних із перейменуванням зазначеної комунальної установи. 

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту, туризму та підготовки до Євро-2012 (Безрученко В.О.) та з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                                   С. Чернов