ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХІV сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 25 липня 2012 року                                                                              476-VI

 

Про внесення змін

до деяких рішень обласної ради

 

            У зв’язку з набранням чинності Закону України «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», відповідно до висновків постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування щодо вивчення питання стосовно отримання підприємствами спеціальних дозволів на користування надрами, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Внести до рішень обласної ради наступні зміни:

1.1. У додатку до рішення обласної ради від 26 березня 2009 року № 1163-V «Про погодження клопотань підприємств щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами» пункт 3 виключити.

1.2. У рішенні обласної ради від 25 червня 2009 року № 1273-V «Про погодження клопотань підприємств щодо користування надрами та внесення змін до додатку до рішення обласної ради від 26 березня 2009 року № 1163-V» пункт 2 виключити.

            2. Доручити постійній комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування вивчити питання щодо отримання підприємствами спеціальних дозволів на користування надрами, клопотання яких погоджені обласною радою до 01 січня 2012 року.

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов