ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХІV сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 25 липня 2012 року                                                                     470-VІ

 

Про затвердження порядку денного

позачергової ХІV сесії обласної ради VІ скликання

 

Відповідно до статей 46, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту обласної ради затвердити для розгляду на позачерговій ХІV сесії обласної ради такий порядок денний:

1.     Про внесення змін до Програми раціонального використання та охорони земель в Харківській області на 2011 – 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 21 квітня 2011 року № 117-VІ (зі змінами), в частині фінансування робіт у 2012 році.

ДоповідаєПерекупський Юрій Петрович – перший заступник начальника Головного управління Держкомзему у Харківській області.

2.     Про внесення змін до рішення обласної ради від 28 грудня                    2011 року № 338-VI "Про обласний бюджет на 2012 рік" та додатків до нього (зі змінами).

Доповідає: Овсянніков Сергій Іванович – начальник Головного фінансового управління Харківської обласної державної адміністрації.

 

3.     Про подовження трудових відносин з керівником комунального підприємства.

Доповідає: Ковальова Олена Михайлівна – заступник начальника управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

4.     Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

Доповідає: Ковальова Олена Михайлівна – заступник начальника управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

5.     Про погодження клопотання ТОВ «ЕНЕРГІЯ-95» про надання надр у користування.

Доповідає: Бабенко Дмитро Анатолійович – начальник юридичного відділу виконавчого апарату обласної ради.

6.     Про внесення змін до деяких рішень обласної ради.

Доповідає: Овчаренко Сергій Іванович – голова постійної комісії обласної ради  з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування.

 

7.                Про звернення Харківської обласної ради до Президента України та Верховної Ради України стосовно ситуації, що склалась навколо прийняття Закону України „Про засади державної мовної політики”.

Доповідає: Олешко Олена Петрівна перший заступник голови обласної ради,  керівник фракції Партії регіонів   в обласній раді VІ скликання.

 

8.     Про депутатські запити.

Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова Харківської обласної ради.

 

9.     Різне.

 

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                            С.Чернов