( р28-3-4 )  

 

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХVIІІ  сесія  ІV скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Від  02 серпня 2005 року

 

 

Про хід виконання обласного

бюджету  за І півріччя 2005 року

 

 

Заслухавши звіт про хід виконання обласного бюджету за І півріччя 2005 року, відповідно до статті 80 Бюджетного кодексу України (2542-3 ) та на підставі статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"  ( 280/97-ВР ) обласна рада

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Звіт обласної державної адміністрації про хід виконання обласного бюджету за І півріччя 2005 року взяти до відома.

 

2. Звернути увагу обласної державної адміністрації на невиконання затверджених обсягів доходів і видатків обласного бюджету за І півріччя 2005 року.

 

3. Зобов’язати обласну державну адміністрацію вжити заходів щодо підвищення ефективності роботи підприємств, які знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, ліквідації збиткових і збільшення прибутковості по кожному суб’єкту господарювання та ефективному використанню бюджетних коштів.

 

4. Просити Державну податкову адміністрацію у Харківській області посилити контроль за наповненням доходної частини, вжити невідкладних заходів по зменшенню податкового боргу.

 

5. Рекомендувати районним і міським радам посилити контроль за виконанням затверджених планів і ліквідацією заборгованості по бюджету.

 

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету (Качук В.В.).

 

 

Голова обласної ради                                                      О. Шаповалов