Харківська обласна рада

 

Розпорядження

 

31 серпня 2012 року                                                                                      № 117

 

 

Про  внесення  змін  до  Інструкції  з  діловодства  

в   обласній   раді,  затвердженої  розпорядженням

голови обласної ради від 04 жовтня 2005 року № 85

(із змінами)

 

 

            З метою реалізації Закону України “Про засади державної мовної політики”, відповідно до пункту 7 рішення обласної ради від 30 серпня 2012 року «Про першочергові заходи щодо виконання в Харківській області Закону України “Про засади державної мовної політики”»  № 480-VI:

 

            1. Внести до Інструкції з діловодства в обласній раді, затвердженої розпорядженням голови обласної ради від 04 жовтня 2005 року № 85, із змінами, внесеними розпорядженням голови обласної ради від 21 червня 2011 року, такі зміни:

1.1. Абзац 3 п. 8.2. розділу 8 «Робота з рішеннями обласної ради» викласти у новій редакції: “Проекти рішення та матеріали до нього надаються виключно на аркушах формату (А-4) разом з електронною версією проекту рішення на державній та регіональній (російській) мові.”

1.2. Пункт 8.12. розділу 8 «Робота з рішеннями обласної ради» викласти у новій редакції: “Електронна версія кожного рішення обласної ради, викладена державною та регіональною (російською) мовою, розміщується працівниками виконавчого апарату обласної ради на офіційному сайті Харківської обласної ради у інформаційно-пошуковій системі (IПС).”

2. Начальнику відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ оприлюднити даний розпорядчий документ на сайті обласної ради.

3. Начальникам управлінь та відділів виконавчого апарату обласної ради забезпечити неухильне дотримання усіма працівниками Інструкції.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Клименка С.В.

 

 

Голова обласної ради                                                                     С. Чернов