ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХVІІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я  

                                                                      

Від 15 листопада 2012 року                                                                                     566-VІ

 

Про надання у користування

Товариству з обмеженою відповідальністю

 «Природоохоронне підприємство

«Червонодонецьке» мисливських угідь 

 

Розглянувши подання Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі статті 15 Закону України «Про тваринний світ», статей 9, 22, 23 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», враховуючи погодження користувачів земельних ділянок, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати у користування Товариству з обмеженою відповідальністю «Природоохоронне підприємство «Червонодонецьке» мисливські угіддя площею 3766,4 га (2364,0 га в межах Балаклійського району та 1402,4 га в межах Зміївського району) за рахунок мисливських угідь державного мисливського резерву строком до 2060 року.

 

2. Харківському обласному управлінню лісового та мисливського господарства:

- укласти договір про умови ведення мисливського господарства з ТОВ «Природоохоронне підприємство «Червонодонецьке» і забезпечити контроль за його виконанням;

- у термін до 01 січня 2013 інформувати обласну раду про виконання цього рішення.

3. ТОВ «Природоохоронне підприємство «Червонодонецьке» розпочати користування мисливськими тваринами та ведення мисливського господарства після оформлення документів, передбачених Законом України «Про мисливське господарство та полювання».

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                          С. Чернов