ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХVII сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 15 листопада 2012 року                                                                       571-VІ

 

Про проведення звітів депутатів

обласної ради перед виборцями

 

Відповідно до статті 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Провести звіти депутатів обласної ради перед виборцями з 15 листопада 2012 року по 15 грудня 2012 року.

2.    Райдержадміністраціям, районним, сільським, селищним, міським радам, керівникам підприємств, установ і організацій державної й комунальної форм власності, виконавчому апарату та депутатським фракціям обласної ради сприяти депутатам обласної ради в організації їх звітів перед виборцями шляхом надання приміщень, інформаційних та інших довідкових матеріалів, необхідних для звітування.

3.  Депутатам до 20 грудня 2012 року поінформувати обласну раду про результати обговорення звітів, зауваження і пропозиції, висловлені виборцями на адресу обласної ради, а також про доручення, дані депутатам у зв'язку з їх депутатською діяльністю, за встановленою формою, що додається.

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту та депутатської діяльності (Тітов М.І.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов