ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVII сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від  15 листопада 2012 року                                                                          574-VІ

Про клопотання щодо нагородження Почесною грамотою та Грамотою Верховної Ради України

 

Відповідно до Положення про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 15 грудня 2005 року № 3216-IV "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України", обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.             Клопотати перед Верховною Радою України про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Кануннікової Олександри Миколаївни, Лизогубівського сільського голови Харківського району Харківської області, за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону і розбудову місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

2.             Клопотати перед Верховною Радою України про нагородження Грамотою Верховної Ради України Калініченка Вячеслава Івановича, Олександрівського сільського голову Ізюмського району Харківської області, за вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування, багаторічну плідну працю, відданість справі та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

3.             Доручити голові обласної ради направити до Верховної Ради України клопотання щодо нагородження зазначених осіб Почесною грамотою та Грамотою Верховної Ради України.

4.             Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту та депутатської діяльності (Тітов М.І.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                               С. Чернов