ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XVІІІ сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 20 грудня 2012 року                                                                                          593-VІ

 

Про припинення КОМУНАЛЬНОГО

ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ

ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО

ЗДОРОВ'Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»

шляхом перетворення у КОМУНАЛЬНУ

УСТАНОВУ “ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР

ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ

«СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»”

 

         З метою включення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ'Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» до реєстру неприбуткових установ та організацій, відповідно до Податкового кодексу України, Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» (зі змінами), керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Припинити КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ  ЦЕНТР  ФІЗИЧНОГО  ЗДОРОВ’Я  НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» шляхом перетворення у КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ “ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»”.

        

2. Вважати КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ “ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»” правонаступником всього майна, прав та обов’язків  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ».

 

            3. Утворити комісію з припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» шляхом перетворення у КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ “ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»” у складі трьох осіб:

1.

ГРАНКІН

Валентин Васильович

голова комісії, виконуючий обов’язки директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»,

ідентифікаційний номер 1887201379;

2.

МАКСИМОВА

Любов Григорівна

член комісії, головний бухгалтер КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»,

ідентифікаційний номер 1914715169;

3.

ЯЛОВЕНКО

Олександр Георгійович

член комісії, начальник відділу інформаційно-методичної та спортивно-масової роботи КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»,

ідентифікаційний номер 2013801435.

                        Визначити місцем роботи даної комісії приміщення, розташовані за адресою: м. Харків, майдан Свободи 5, Держпром, 7 під’їзд, 7 поверх.

 

4. Комісії з припинення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» шляхом перетворення у КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ “ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»” здійснити у визначені терміни дії, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» та іншими законодавчими актами України.

 

            5.  Доручити голові Харківської обласної ради затвердити Положення про КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ “ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»”.

 

            6. Харківській обласній державній адміністрації щороку, під час формування обласного бюджету, передбачати кошти на утримання КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ “ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»”.

 

            7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту, туризму та підготовки до Євро-2012 (Безрученко В.О.), з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                             С. Чернов