ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХІІІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 29 серпня 2013 року                                                                                 811-VI

 

Про припинення КОМУНАЛЬНОГО

ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

«МІЖЛІКАРНЯНА АПТЕКА № 307»

(код ЄДРПОУ 22680225), розташованого

за адресою: м. Харків, вул. Академіка Павлова,

46, - шляхом ліквідації

 

Враховуючи звернення завідувачки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «МІЖЛІКАРНЯНА АПТЕКА № 307» та погодження Харківської обласної державної адміністрації, керуючись Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Припинити КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «МІЖЛІКАРНЯНА АПТЕКА № 307» (код ЄДРПОУ 22680225), розташоване за адресою:  м.     Харків, вул. Академіка Павлова, 46, - шляхом ліквідації.

 

1.1.            Створити ліквідаційну комісію у складі:

 

 

Корнієнко

Наталія Олександрівна

 

 

голова ліквідаційної  комісії,  ідентифікаційний номер 2343602002;

 

Хмелевський Микола Олександрович

 

член комісії,  головний спеціаліст відділу фармації Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації, ідентифікаційний номер 3069807025;

 

 

 

Ярошенко Наталія

Іванівна

 

член комісії, начальник організаційно-правового відділу ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЗНАХІДКА», ідентифікаційний номер 2641001407.

 

1.2. Місцем роботи даної комісії визначити приміщення, розташоване за адресою: м. Харків, вул. Академіка Павлова, 46. 

2.    Встановити наступний порядок проведення ліквідації зазначеного вище підприємства.

2.1. Ліквідаційна комісія розробляє і затверджує план ліквідації,  який у триденний строк після затвердження надає до обласної ради. У разі порушення термінів, визначених цим планом, ліквідаційна комісія повідомляє обласну раду.

2.2. Ліквідаційна комісія вживає заходів для інвентаризації майна у встановлені законодавством строки. Якщо коштів від вартості майна підприємства не буде достатньо для задоволення вимог кредиторів, ліквідаційна комісія зобов'язана звернутися до обласної ради щодо надання згоди на застосування до такої юридичної особи норм Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

2.3. Для продажу майна підприємства, що ліквідується, ліквідаційна комісія проводить незалежну оцінку у порядку, визначеному законодавством.

2.4. Витрати, пов’язані з ліквідацією підприємства, здійснюються за рахунок коштів та майна підприємства, що ліквідується.

2.5. Кошти, що залишилися після проведення розрахунків з кредиторами та здійснення заходів з ліквідації підприємства, зараховуються до доходів обласного бюджету.

2.6. Інші заходи, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» та іншими законодавчими актами, здійснюються ліквідаційною комісією у встановлені законодавством строки.

3.    Ліквідацію проводити у строк до 2 років.

4.    Строк для заяви претензій кредиторів - 2 місяці з дня оголошення про ліквідацію.

5.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                              С. Чернов