ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХV сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЕКТ

 

Від  «__»__________ 2013 року                                                                      № ___-VI

 

Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки 

На підставі клопотання ТОВ «БУЛІТ» про придбання земельної ділянки, відповідно до статей 8, 116, 122, 127, 128  Земельного кодексу України, статей 43, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  обласна  рада

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Провести експертну грошову оцінку земельної ділянки, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області та розташована  за адресою: м. Харків, вул. Мироносицька, 33 (площа земельної ділянки - 0,0793 га,  кадастровий номер - 6310136600:02:005:0066, надалі – земельна ділянка), - для реконструкції нежитлової будівлі літ. «А-1» під торгово-офісний центр до 30.12.2020  та подальшої експлуатації об’єкта.

2. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ  «БУЛІТ» розробити та погодити у встановленому порядку технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.

3. Визначити, що розмір авансового внеску становить 3 % вартості земельної ділянки, визначеної нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки.

4. Голові обласної ради:

4.1.  У встановленому законодавством порядку укласти  з ТОВ «БУЛІТ» договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.

4.2. Забезпечити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, оплату оцінки здійснити за рахунок авансового внеску.

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов