ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХV сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

 

Від _____________ 2013 року                                                                  №_____-

 

Про надання у користування

мисливських угідь 

 

Розглянувши подання Державного  агентства лісових ресурсів України, погоджене з Харківською обласною державною адміністрацією, Красноградською районною державною адміністрацією, іншими органами, власниками або  користувачами земельних ділянок, керуючись статтею 15 Закону України «Про тваринний світ», статтями 9, 22, 23 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», на підставі статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати у користування Громадській організації «Мисливське товариство «Мартинівське» мисливські угіддя площею 9845,0  га на території Красноградського району строком до 2062 року.

 

2. Направити це рішення до Державного  агентства лісових ресурсів України для вирішення питання щодо укладання договору про умови ведення мисливського господарства і забезпечення контролю за його виконанням.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                           С. Чернов