ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХV сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

ПРОЕКТ

 

Від «___» __________ 2013 року                                                           № _____-VI

 

Про внесення змін до рішення обласної ради

від 29 вересня 1998 року «Про надання в

користування мисливських угідь» (із змінами)

 

З метою забезпечення реалізації Закону України «Про мисливське господарство та полювання» під час мисливського сезону 2013/2014 років, попередження випадків незаконного полювання в Харківській області, враховуючи лист голови Харківської обласної державної адміністрації від 22 жовтня 2013 року № 01-73/8722,  лист  Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства від 22 жовтня 2013 року № 04-12/157, лист Харківської обласної організації Українського товариства мисливців та рибалок від 22 жовтня 2013 року № 253, відповідно до висновків постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Внести зміни до рішення Харківської обласної ради від 29 вересня 1998 року «Про надання в користування мисливських угідь» (із змінами), виклавши підпункт 1.1. пункту 1 у такій редакції:

 

«1.1. Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок (УТМР) - до 01 лютого 2014 року (з урахуванням зміни площі мисливських угідь відповідно до рішень Харківської обласної ради).».

 

2. Харківській обласній організації Українського товариства мисливців та рибалок забезпечити вжиття заходів щодо внесення відповідних змін до договору про умови  ведення мисливського господарства.

 

3. Харківському обласному управлінню лісового та мисливського господарства у межах компетенції забезпечити вжиття заходів щодо внесення відповідних змін до договору про умови  ведення мисливського господарства та забезпечити контроль за його  виконанням.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                             С. Чернов

 

 

 

Розробник: постійна комісія з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування, 700-53-16