ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

VІ  сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 26 жовтня 2006 року                                                                            № 69-V

 

Про затвердження Програми створення

матеріального резерву для запобігання,

ліквідації надзвичайних ситуацій

техногенного і природного характеру

та їх наслідків у Харківській області

на 2007-2009 роки

 

З метою підвищення рівня захисту населення, території області від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, відповідно до Закону України «Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру» (1809-14),  постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2001 року № 308 «Про порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків» (308-2001-п) та статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

    1. Затвердити Програму створення матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Харківській області на 2007-2009 роки, далі - Програма (додається). (р69-5-д)

 

    2. Обласній державній адміністрації щороку під час складання проекту обласного бюджету передбачати кошти на фінансування заходів Програми.

 

    3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію  з питань екології, надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків (Донський О.М.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                            В.Салигін