ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_______  сесія   ______ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                                                                        Проект 

                                                                      

Від _____________ 2013 року                                                                     №______             

 

 

 

Про зміну меж регіонального

ландшафтного парку «Печенізьке

поле» у Печенізькому районі

 

 

З метою впорядкування мережі природно-заповідного фонду області, ураховуючи рішення Харківської обласної ради від 23 лютого 1999 року «Про оголошення нових територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення», відповідно до статей 53, 54 Закону України «Про природно-заповідний фонд України» та статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Змінити межі території природно-заповідного фонду регіонального ландшафтного парку «Печенізьке поле» згідно з додатком.

 

2. У додатку 1 до рішення Харківської обласної ради від 23 лютого 1999 року «Про оголошення нових територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення» замінити цифри «4997,6», що визначають площу регіонального ландшафтного парку «Печенізьке поле», на цифри «5166,1».

 

3. Уповноваженому органу розробити і затвердити Положення на заповідну територію, межі якої змінюються, та переоформити охоронне зобов’язання.

 

4. Державній екологічній інспекції в Харківській області (Георгіян А.П.) та іншим уповноваженим на це органам забезпечити контроль за дотриманням режиму охорони та збереження території природно-заповідного фонду.

 

5. Рекомендувати власникам і користувачам природних ресурсів забезпечити дотримання режиму охорони та збереження території природно-заповідного фонду.

 

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.), з питань екології, надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків (Донський О.М.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                             С. Чернов

 

 

 

Розробник: Департамент екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації, 705-06-81