ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_______  сесія   ______ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

 

Від _________ 2013 року                                                                _______

 

Про затвердження обласної Програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2014 – 2018 роки

 

З метою забезпечення стабільного розвитку системи освіти регіону відповідно до вимог суспільства, економіки, особистісного розвитку дітей та молоді, економічних і соціальних гарантій для реалізації конституційного права на освіту кожного громадянина України, функціонування української та російської мов, створення сучасної матеріально-технічної бази навчальних закладів області, відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити обласну Програму розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2014 – 2018 роки (далі – Програма), що додається.

 

2. Харківській обласній державній адміністрації щороку, під час формування обласного бюджету, передбачати кошти на реалізацію заходів Програми в межах реальних можливостей обласного бюджету по галузі «Освіта».

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин (Дулуб Л.М.), з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                            С. Чернов

 

 

 

Розробник: Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації,
705 02 88