Додаток

до рішення обласної ради

від «___» грудня 2013 року №    -VI

(ХХVIІ сесія  VI скликання)

 

Перелік юридичних та фізичних осіб, яким надається дозвіл

на  розробку  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок

 

1. КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ОБЛАСНА  ТУБЕРКУЛЬОЗНА ЛІКАРНЯ №1» - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,5 га для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель, розташованої за адресою: м. Харків, пр. Ілліча, 2.

2. КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ХАРКІВСЬКИЙ САНАТОРНИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС №1" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,7785 га для експлуатації та обслуговування  будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27.

3. КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР №1 - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 3,2100 га для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Пирогова, 6.

4. Понеділко Ольга Олександрівна - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

5. Лісовий Артем Валентинович - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

6. Ращупкіна Світлана Валеріївна - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

7. Кримовський Іван Петрович - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

8. Бабаянц Андрій Анатолійович - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

9. Орябінська Юлія Володимирівна - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

10. Труфанова Галина Василівна - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

11. Адаменко Ольга Леонідівна - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

12. Волошина Марія Петрівна - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,04 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

13. Щеглов Юрій Володимирович - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

14. Левченко Тетяна Володимирівна - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

15. Копченко Ігор Вікторович - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

16. Понеділко Олександр Олександрович - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

17. Друшляков Станіслав Іванович - дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Харків, вул. Помірки, 27, - з вилученням із постійного користування ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВИЩОГО УЧИЛИЩА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ.

 

Заступник голови

обласної ради                                                                                                                    Л. Давидова